Persoonlijk Profiel:

Een ervaren operationeel manager met een bewezen trackrecord in de retail, food en proces omgeving. Commerciële en operationele achtergrond op diverse niveaus. In staat om resultaat gericht te werken met een duidelijke visie en overtuigingskracht. Bedrijfsprocessen te optimaliseren en structuur aan te brengen op alle vlakken binnen een organisatie of afdelingen daarvan. Ik ben erg sterk om competentie gericht te managen om op die wijze meer rendement uit de mensen te halen.

Waarom moet een bedrijf mij kiezen?

Een duidelijk kenmerk van mij is een passie voor het continu verbeteren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Ik zie het als een uitdaging om organisatorische problemen op te pakken en daarvoor oplossingen te zoeken met een maximale inzet van de middelen. Dit steeds in nauwe samenwerking met de werknemers/collega`s. De afgelopen jaren heb ik bewezen op goede wijze leiding te kunnen geven aan afdelingen, bedrijven en projecten, waarbij ik meerdere personen moest aansturen. Ik zoek altijd naar goede oplossingen voor alle betrokkenen, binnen de gestelde tijd en budget. Kan ook uitstekend in teamverband samenwerken.

Ik beschik over heel veel humor en ben een positief denker. Daarnaast zijn de volgende woorden op mij van toepassing: eerlijk, gedreven, enthousiast, standvastig, flexibel, stressbestendig, innovatief, collegiaal, geen 9 tot 5 mentaliteit, analytisch, een sterk inlevingsvermogen, besluitvaardig, daadkrachtig, zowel individueel als een teamworker.

bg_image

Frank Wellink
Consultant

Bekijk hier Curriculum Vitae Operationeel

In de Media