Wist u dat het ook heel verfrissend en verhelderend werkt om een interim manager aan te stellen die juist buiten uw branche ervaring heeft. Waar door eventuele andere knelpunten binnen uw organisatie zichtbaar worden en zodoende daar extra aandacht aan kan worden gegeven.

Consultancy en Interim

Bedrijven die het verbeterproces beheersen overleven moeilijke tijden en kunnen in goede tijden gemakkelijker concurreren. Immers de medewerkers hebben de sleutel tot succes in hun handen, het is een kwestie van de sleutel omdraaien en de deur naar succes gaat open. Het onderscheidend vermogen van uw organisatie wordt door een belangrijk deel bepaald door de competenties van uw medewerkers en het op juiste wijze inzetten van hen.

Lees meer

Goed P & O beleid geeft de doorslag

Uw medewerkers zijn medebepalend en het gezicht van uw onderneming zijn de medewerkers. Bewustwording en betrokkenheid van het personeel is vaak door routine of bedrijfsblindheid op een lager pitje komen te staan.

Lees meer

Project Management

Door de branche brede en jarenlange operationele praktijk ervaring. Kunt u de verschillende diensten van Employ and More inzetten voor meerdere disciplines binnen uw organisatie.

Lees meer

U zorgt voor de koffie,
wij voor een advies