Consultancy op maat!

Consultancy op maat voor het midden- en kleinbedrijf.

Wij verbeelden ons niet uw beleid te bepalen, wij ondersteunen u van begin tot eind. Employ and More Consultancy en Interim Management ( Frank Wellink) richt zich op een zo breed mogelijk Consultancy diensten pakket en totaal oplossingen t.a.v. het verbeteren/optimaliseren van bedrijfsprocessen, managementstijlen en andere bedrijfsconcepten die jaren geleden wel werkten maar nu misschien niet meer. Immers de samenleving en de markt veranderen uw doelgroep ook!

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen en in continu verbeteren. Integriteit en discretie staan bij ons hoog in het vaandel. Richtlijnen die wij o.a. volgen worden samengevat in de IM-Code die u hier kunt downloaden.


Visie: continu verbeteren een noodzaak

U heeft als ondernemer een doel, een doel is een droom met een deadline.” Verbeteren is geen doel op zich, maar een noodzakelijke competentie van de organisatie.

Bedrijven die het verbeterproces beheersen overleven moeilijke tijden en kunnen in goede tijden gemakkelijker concurreren. Immers de medewerkers hebben de sleutel tot succes in hun handen, het is een kwestie van de sleutel omdraaien en de deur naar succes gaat open. Het onderscheidend vermogen van uw organisatie wordt door een belangrijk deel bepaald door de competenties van uw medewerkers en het op juiste wijze inzetten van hen.

Goed en coachend management speelt daarin een cruciale rol. Uiteraard hanteren wij als basis geldende normen en regels, ons uitgangspunt is: “practicemanagement.” Uit ervaring weten wij dat branche, regio, de samenstelling van uw medewerkers en de duur van het bestaan van de organisatie factoren van invloed zijn t.a.v. het opstellen van een verbeter – en/of veranderingstraject.

Werkomgevingen waar wij o.a. ruime ervaring mee hebben:

Om u een beter inzicht te laten krijgen in o.a. onze visie, de methode, de rol van de manager/adviseur, project profiel en beginfase project kunt u onze presentatie “Consultancy en Interim Management” bekijken die u hier kunt downloaden. helder, eerlijk, meetbaar, stimulerend, afrekenbaar Neem contact met ons op voor een gesprek om u te laten informeren over de mogelijkheden van groei.

  • Retail/Food/Agro
  • HRM
  • Werving & Selectie
  • Uitzendbranche
  • Productie/Techniek
  • ICT

Nieuws

Waarom Frank als Business Partner?

Waarom Frank als Business Partner? Frank Wellink biedt een uitgebreid scala aan interim diensten die [...]

Lees meer
Reserverings App & Facturatie Module

Reserverings App & Facturatie Module Ontwikkeling Reservering Module Omschrijving: De bezoeker komt op de website [...]

Lees meer
The Communicator! Webapplicatie en Standalone App

Webapplicatie Training & Communicatie Meertalig “The Communicator” Voorwoord: Uw medewerkers / personeel  zijn het belangrijkste [...]

Lees meer
Appyourstore Woocommerce Plugin & Module

Met trots presenteren wij de Appyourstore App. Wij gaan nu verder met de laatste drie [...]

Lees meer
Meppeler ondernemers zetten één lokale webshop op

Ondernemers zetten één lokale webshop op Meppel – Onder het motto ‘Doe Normaal Koop Lokaal’ [...]

Lees meer
Waarom lokaal en regionaal gezamenlijk de krachten bundelen, als winkelier / ondernemer?

De oplossing voor de plaatselijke middenstand is krachtenbundeling! Het retail landschap is de afgelopen jaren [...]

Lees meer