Webdesign Meppel

Bent u klaar voor uw eigen professionele website / webshop?
Webdesign Meppel is een ontwerpbureau dat zijn focus richt op MKB ondernemers.

Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform. Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende internet oplossingen.

Webdesign Meppel staat voor u klaar om u te begeleiden naar zo`n website / webshop. Met een team van vakkundige professionals kunnen wij in al uw webwensen voorzien.

Van een kleine presentatie, grafisch ontwerp tot een complete webshop / webwinkel, wij hebben het voor u in huis. Wij leggen het u graag in een persoonlijk gesprek uit.

logo_webdesign_meppel.png

Naar website

Cloud Retailing

De missie van Cloud Retailing is om mkb ondernemers in de non food met de focus op fashion, offline en online te verbinden en daardoor beter te laten presteren met behulp van ons “ontzorgen” format die leidt tot meer conversie.

Wij voelen ons thuis in het opzetten en bedenken van retail oplossingen, waarbij we zonder problemen responsive websites, webshops, voorraad /kassa koppelingen en apps op maat kunnen ontwikkelen en inzetten.

Alle type organisaties met verschillende product range zoals fashion kunnen bij ons terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun klanten haar consument, als doelgroep beter te kunnen bedienen en te ondersteunen. Wij zijn ook heel sterk in hosting diensten

logo_cloud_retailing1.png

Naar website

U zorgt voor de koffie,
wij voor een advies

Dit plan voeren we niet alleen uit, Webdesign Meppel ( Cloud Retailing ) beschikt over een vast netwerk van uitvoerders: ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers, fotografen, noem maar op. Met deze professionals bedenken we het plan. Webdesign Meppel begeleidt dit hele proces en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Kortom we nemen al uw zorgen uit handen. U heeft dus èèn vast aanspreekpunt. Wel zo helder.

Persoonlijk contact, daar draait het bij ons om. Want een goede oplossing voor u, zoeken we het liefste met u. Wij kijken per project naar wat u als klant nodig heeft en spelen daar op in. Dat kan een visitekaartje op internet zijn, een animatie, flyers, een nieuwe huisstijl, grafisch ontwerp / vormgeving, een responsive website, maar ook een complete webshop / webwinkel. We komen bij u langs en al pratende komen we gezamenlijk tot een plan.

Nieuws