Waarom Frank als Business Partner?

Waarom Frank als Business Partner?

Frank Wellink biedt een uitgebreid scala aan interim diensten die bedrijven kunnen helpen bij het optimaliseren van hun zakelijke prestaties. Met jarenlange ervaring en expertise in diverse sectoren, is Frank Wellink in staat om op maat gemaakte oplossingen te leveren die aansluiten bij de specifieke behoeften van organisaties.

Specialisaties bedrijfsonderdeel:

Inhoudelijk kenmerken: P&O, Productie, Kwaliteit, Training, Kwaliteitscontrole, Controller, Food, Sales, Procesmatig, Optimaliseren, ICT

Interim management:

Frank Wellink biedt interim managementdiensten aan om bedrijven te ondersteunen tijdens tijdelijke afwezigheid van cruciale posities, zoals Operationeel Manager, Bedrijfsleider, Hoofd Inkoop, Hoofd Sales of andere leidinggevende functies. Met zijn brede kennis van strategisch management, operationele efficiëntie en verandermanagement, kan Frank Wellink organisaties helpen om continuïteit te waarborgen en belangrijke projecten succesvol af te ronden.

Projectmanagement:

Het uitvoeren van complexe projecten vereist vaak specifieke expertise en sterke organisatorische vaardigheden. Frank Wellink kan als ervaren projectmanager optreden en bedrijven helpen bij het succesvol afronden van diverse projecten. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe systemen, het leiden en aansturen van een cultuur omslag, of het uitvoeren van grootschalige veranderingsinitiatieven, Frank Wellink kan de benodigde leiding en begeleiding bieden.

Bedrijfsanalyse:

Door middel van grondige bedrijfsanalyses kan Frank Wellink organisaties helpen om hun bedrijfsprocessen en prestaties te verbeteren. Hij kan de huidige situatie van een bedrijf analyseren, knelpunten identificeren en aanbevelingen doen om de efficiëntie, winstgevendheid en concurrentiepositie te verbeteren. Frank Wellink beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van kostenoptimalisatie, operationele efficiëntie en het identificeren van groeikansen.

Marketingstrategie en -implementatie:

Frank Wellink heeft een diepgaande kennis van marketing en kan bedrijven ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve marketingstrategieën. Hij kan helpen bij het identificeren van de doelgroep, het creëren van een onderscheidende positionering, het opzetten van marketingcampagnes en het meten van de resultaten. Met zijn ervaring in diverse sectoren begrijpt Frank Wellink de specifieke uitdagingen en kansen die zich voordoen en kan hij passende marketingoplossingen bieden.

Door gebruik te maken van de diverse interim diensten van Frank Wellink kunnen bedrijven profiteren van zijn uitgebreide kennis, ervaring en strategisch inzicht. Of het nu gaat om het oplossen van tijdelijke personeelstekorten, het uitvoeren van complexe projecten of het optimaliseren van bedrijfsprocessen, Frank Wellink biedt op maat gemaakte oplossingen die bijdragen aan het succes en de groei van organisaties.

Persoonlijk Profiel:

Ik ben een ervaren operationeel manager met een bewezen trackrecord in de retail, food en procesomgeving. Mijn achtergrond omvat zowel commerciële als operationele ervaring op diverse niveaus. Ik werk resultaatgericht en heb een duidelijke visie en overtuigingskracht. Mijn sterke punt ligt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het aanbrengen van structuur binnen een organisatie of afdelingen daarvan. Ik ben goed in competentiegericht management, waardoor ik het beste uit mensen kan halen.

Waarom moet een bedrijf mij kiezen?

Een van mijn duidelijke kenmerken is mijn passie voor het continu verbeteren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Ik zie het als een uitdaging om organisatorische problemen aan te pakken en oplossingen te vinden met maximale efficiëntie. Dit doe ik altijd in nauwe samenwerking met mijn werknemers/collega’s. In de afgelopen jaren heb ik bewezen succesvol leiding te kunnen geven aan afdelingen, bedrijven en projecten, waarbij ik meerdere personen moest aansturen. Ik streef altijd naar goede oplossingen voor alle betrokkenen, binnen de gestelde tijd en budget. Bovendien ben ik uitstekend in staat om in teamverband samen te werken.

Naast mijn professionele vaardigheden beschik ik over een goed gevoel voor humor en ben ik een positief denker. Ik ben eerlijk, gedreven, enthousiast, standvastig, flexibel en stressbestendig. Innovatief, collegiaal en met een ‘geen 9 tot 5’ mentaliteit. Ik heb een sterk inlevingsvermogen en ben besluitvaardig en daadkrachtig, zowel individueel als in een team.

Met meer dan 30 jaar ervaring beschik ik over uitgebreide operationele vaardigheden in verschillende domeinen, waaronder leidinggeven, personeelsmanagement, financieel management, commercieel management, marketing en kwaliteitsmanagement.

Als ervaren leider heb ik met succes leiding gegeven aan teams van verschillende omvang, variërend van kleine teams van ongeveer 15 medewerkers tot grotere groepen van 50 tot 100 medewerkers. Ik ben een bekwame coach en motivator, en ik ben bedreven in het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe bedrijfsprocessen om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Het bevorderen van interne synergie en zorgen voor optimale bezetting binnen budget en productienormen zijn mijn doelen als het gaat om leidinggeven.

Op het gebied van personeelsmanagement heb ik ruime ervaring in het voeren van sollicitatie-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken. Ik ben bekwaam in het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het begeleiden van ziekteverzuim, terwijl ik ook zorg voor nauwkeurige registratie van verzuim-, vakantie- en ziektedagen.

Daarnaast onderhoud ik effectieve relaties met externe partijen zoals Arbo-diensten, reïntegratiebureaus, UWV en uitzendbureaus.

Het opzetten en implementeren van een bedrijfsbureau en HRM-afdeling is een van mijn prestaties op het gebied van personeelsmanagement.

Financieel management is een gebied waarin ik me ook uitstekend thuis voel. Met mijn kennis en ervaring kan ik met vertrouwen jaarbegrotingen opstellen, marges berekenen en tarieven bepalen. Ik ben zeer bedreven in het bewaken van kosten- en uitgavenpatronen en kan budgettering van projecten effectief aanpakken. Met mijn vaardigheden in verloning met diverse softwarepakketten in de Flexbranche en boekhouding met Snelstart, kunt u erop vertrouwen dat uw financiële zaken in goede handen zijn.

Als het gaat om commercieel management, heb ik uitgebreide ervaring in zowel “business to business” als “business to customer” omgevingen. Ik heb met succes inkoop- en verkoopactiviteiten geleid voor verschillende producten, waaronder vlees, vleesproducten, computeronderdelen, hardware en software. Ik ben een bekwaam recruiter en weet hoe ik telefonische acquisitie, inclusief koude acquisitie, en telefonische support effectief kan uitvoeren. Het onderhouden en uitbreiden van klantrelaties is voor mij een tweede natuur, en ik ben trots op het opzetten en maken van internetsites, webshops en zakelijke Facebookpagina’s om uw bedrijf te versterken in het digitale tijdperk.

Op het gebied van marketing ben ik goed thuis in marktonderzoek en concurrentieanalyse. Ik weet hoe ik effectieve advertenties kan opstellen en plaatsen binnen het budget, en ik kan de resultaten van marketingactiviteiten nauwkeurig meten en rapporteren. Ik ondersteun graag bij de ontwikkeling en uitvoering van promotieactiviteiten om uw merk te versterken en uw doelgroep te bereiken. Het ontwikkelen van bedrijfslogo’s en het creëren van verschillende soorten websites, waaronder responsieve websites voor het MKB-segment, e-commerce sites en recruitment sites, behoren tot mijn specialiteiten. Met mijn uitgebreide kennis van diverse sociale media platforms kan ik uw bedrijf een voorsprong geven op de concurrentie.

Tot slot heb ik met 25 jaar ervaring in kwaliteitsmanagement bewezen dat ik uw organisatie kan voorzien van een robuust kwaliteitssysteem. Ik ben verantwoordelijk voor het instandhouden en functioneren van het kwaliteitssysteem ISO 9002 en ik zorg voor nauwkeurige administratie om aan de vereisten te voldoen. Mijn expertise strekt zich uit tot het uitvoeren van kwaliteitsverificaties door middel van audits en het nemen van corrigerende en preventieve maatregelen. Ik ben bedreven in klachtenafhandeling en werk voortdurend aan het verbeteren van kwaliteit binnen uw organisatie.

Met mijn brede ervaring, toewijding en bewezen successen en tegenslagen( dat werden leer momenten), ben ik klaar om mijn operationele vaardigheden in te zetten om uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen. Samen kunnen we de weg naar succes bewandelen en uw bedrijf laten groeien en floreren in een competitieve markt.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ik waarde kan toevoegen aan uw organisatie!