Vacature Chauffeur B

Vacature Chauffeur Rijbewijs B

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chauffeur die goed overweg kan met klanten, goed kan werken in team verband, denkt in oplossingen en enige affiniteit heeft met vers.

Over Vlees van Wolvega

Vlees van Wolvega is een Vleesleverancier die ambachtelijke slagers en de kleine industrie dagelijks voorziet van vers varkensvlees. Daarnaast levert Vlees van Wolvega ook Rundvlees, Kalfsvlees, Lamsvlees en Kippenvlees. Dit doen wij met eigen logistiek en voornamelijk in de noordelijke provincies.

Functie-inhoud

Elke dag bevoorraad jij onze klanten in Noord-Nederland  van vers vlees. De orders worden s`ochtends vroeg op de route door de chauffeur en medewerkers klaar gezet. Daarnaast ben je een direct aanspreekpunt bij en voor de klant op de werkvloer. Ook de administratieve afhandeling is een onderdeel van jouw taak.

Wat je in huis moet hebben?

Een Rijbewijs (Rijbewijs B is al voldoende)

Iets voor jou?

Lijkt dit je wat voor jezelf of ken je iemand die geschikt is. Wacht dan niet te lang en reageer via onderstaand formulier. Wil je eerst komen kijken? dat kan ook, de koffie staat namelijk al klaar! Wil je langskomen? Neem dan contact op met Frank Wellink op 06 41 51 77 77

 • Sector: Voedingsindustrie
 • Uren per week: 33 – 40 uur
 • Ervaring gewenst: 0-2 jaar

Vlees van Wolvega B.V.
Zeeweegbree 5
8472 BD Wolvega
Telefoon: 0561 614 092
Email: info@vlees.nu

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Ik wil solliciteren naar de functie van:

  Ik ben

  Motivatie

  Upload CV / Sollicitatie

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens.

  Bekijk meer vacatures